phyto 5 fylosofie
phyto 5 methode

phyto 5 verdelersphyto 5 verzorgingen voor het gelaat
phyto 5 verzorgingen voor het lichaam
phyto 5 massage
phyto 5 verzorgingen voor het bad
phyto 5 verzorgingen voor outdoor
phyto 5 verzorgingen voor het haar
phyto 5 producten voor het gelaat
phyto 5 producten voor het lichaam
phyto 5 producten voor massage
phyto 5 haarproducten

Biostimulator

De BIORITMISCHE STIMULATOR is een verzorgingsapparaat die zowel op esthetisch als op energetisch niveau zeer doeltreffend is. Het is ontworpen voor de behandeling van het gezicht, lichaam en hoofdhuid.

Elk orgaan in goede gezondheid heeft een specifiek trillingsritme. Een vibrerende sonde bewerkstelligt het correcte trillingsritme op fysisch en op energetisch niveau. Volgens het te behandelen probleem laat men de punt van de trillende sonde glijden op de te behandelen meridiaan, zodat de acupunctuurpunten en de reflexzones op het juiste trillingsritme vibreren.

De selectie van de ritmes gebeurt via een naamplaatje met de kleuren van de 5 elementen. Elke organische functie heeft een verschillend ritme. Indien deze verstoord is, kan ze terug bijgestuurd worden.

De BIORITMISCHE STIMULATOR behandelt de punten:        

  • ofwel in tonificatie
  • ofwel in dispersie

 

EXTRA CHROMASONDE:

In de sonde kan het licht van de chromatherapie worden doorgegeven. 10 verschillende kleuren kunnen geselecteerd worden. Zo kan (gelijktijdig) de behandeling versterkt worden op een heel subtiel en sterk trillingsniveau van licht en kleur.

 

Vb.:    Voor de behandeling van CELLULITIS:

  1. met de sonde de IU-MO-punten van de GB disperseren, alsook de LO-punten en de gedetermineerde punten van het bioritme van de klant;
  2. stijgende richting op de meridiaan GB met het corresponderend ritme geselecteerd op het naamplaatje, en het GROENE licht van de chromatherapie;
  3. gebruik de kleimaskers (vibratie via materie) en de PHYT’ETHER HOUT (etherische vibratie)

 

Phyto 5 product van de maandDoe de Phyto 5 testPhyto 5 nieuwsOntmoet Phyto 5

© Phyto 5--|--Made by Comsa!-----Koksijde, Belgium--|--T 058 414 818--|--F 058 860 008--|--info@phyto5.be